[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.85″ background_layout=”light” module_alignment=”left”]
W związku z realizacją projektu „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w Olsztynie”, zapraszamy do składania oferty na wykonanie usługi noclegowej i gastronomicznej. Zamówiona usługa współfinansowana będzie ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w oparciu o Regionalny Program Operacyjny Województwa Warmińsko-Mazurskiego na lata 2014-2020.
- ZAMAWIAJĄCY:
Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Spółdzielczości i Przedsiębiorczości Lokalnej WAMA-COOP, 10-508 Olsztyn, ul. A. Mickiewicza 21/23, pok. 305.
- PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA:
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie usługi noclegowej i gastronomicznej
- SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:
1) Liczba osób: 18
2) Miejsce realizacji usługi: województwo pomorskie; Trójmiasto w dogodnym kontekście dojazdu autokarem.
3)Wymagania odnośnie usługi noclegowej:
- Usługa noclegowa musi być realizowana przez obiekt hotelarsko-konferencyjny – o standardzie co najmniej 3 gwiazdkowym (w rozumieniu przepisów rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie) w przypadku hotelu lub odpowiadający standardem hotelowi co najmniej 3-gwiazdkowemu w przypadku obiektów innych niż hotel.
- Obiekt musi dysponować pokojami oraz infrastrukturą dostosowaną do potrzeb osób niepełnosprawnych;
- Obiekt musi dysponować siedmioma pokojami 2-osobowymi i czterema 1-osobowymi, z łazienką i pojedynczymi łóżkami. Usługa noclegowa musi być realizowana w jednym obiekcie. Nie dopuszcza się zakwaterowania części uczestników w innym (współpracującym) ośrodku/hotelu.
4) Wymagania odnośnie usługi gastronomicznej:
I dzień:
- kolacja w formie uroczystej dla 18 osób z m.in.: dania zimne: wędliny, sery, sałatki, warzyw, pieczywo masło, kawy, herbaty, ciasta, mleka, cukru, cytryny, wody niegazowanej i gazowanej, soków, owoców, min. 1 danie na ciepło (w tym dostosowane do diety wegetariańskiej);
II dzień:
- śniadanie (bufet szwedzki) dla 18 osób z min. 1 daniem na ciepło (w tym dostosowane do diety wegetariańskiej).
- TERMIN WYKONANIA USŁUGI
Od 5 do 6 października 2017 roku.
- MIEJSCE, SPOSÓB I TERMIN SKŁADANIA OFERT
Ofertę należy przesłać w formie elektronicznej na adres wamacoop@wamacoop.pl, na złączonym formularzu do dnia 18 sierpnia 2017 r. do godz. 12:00 z dopiskiem: „Oferta – usługi noclegowa i gastronomiczna”
- KRYTERIA OCENY OFERT
Cena jest jedynym kryterium oceny ofert
- Zasady oceny kryterium „Cena” (C).
W przypadku tego kryterium, oferta najtańsza otrzyma 100 punktów, oferty droższe otrzymają proporcjonalnie mniej punktów (według wzoru: 100 punktów x najniższa cena brutto spośród ofert nieodrzuconych/cena brutto badanej oferty)
- INFORMACJE NA TEMAT ZAMÓWIENIA
Osobą upoważnioną przez Zamawiającego do kontaktowania się z Wykonawcami jest:
Dariusz Węgierski tel.: 89 533 84 05, e-mail: wamacoop@wamacoop.olsztyn.pl
- POZOSTAŁE INFORMACJE
- zamawiający zastrzega sobie możliwość odwołania postepowania, unieważnienia go w całości lub części w każdym czasie;
- zamknięcia postępowania bez wyboru oferty;
- żądania szczegółowych informacji na każdym etapie postepowania.
[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=”3.0.85″ button_text=”Pobierz formularz oferty usługi noclegowej i gastronomicznej” button_url=”http://owes.com.pl/wp-content/uploads/sites/3/2017/09/1_08_17_zapytanie_hotel-gastronomia-formularz.pdf” url_new_window=”on” button_alignment=”left” background_layout=”light” custom_button=”off” button_icon_placement=”right” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]